torstai 2. helmikuuta 2012

Kärnkraft och teater.

Idag var vi med skolan till Lovisa kärnkraftverket (eller siis till auditoriet därifrån man kunde se kärnkraftverket) och hörde på en massa Fortum reklam. Som tur fanns de en kaffe maskin. Men alltså påriktigt måst man åka ända till Lovisa för att höra på en föreläsning om kärnkraft och trodde dom faktis att någon skulle vara intreserad av de. Vi är ju inte precis någo ingenjör studerande. No men man fick ju fara hem tidigare så de va ju helt coolt de och sen va vi ju ti kulmis altid lika mysigt där och dyrt, förlåt Sarkku och Jenna för att jag åt up er mat.
 Sen var de ju också teater träningar... där ja typ har någo tusen små roller och de e bara så helvetes onödigt att sitta dit i två timmar och se på när dom som har "viktiga roller" övar och gnäller av att dom har så mycket repliker va synd de för dom. Men seriöst vad gnäller dom? Jag skull någ kunna byta med dom om det nu är så jävla tungt.

Men nu ska ja någ sluta skriva skit om andra och göra någo fixt. Så hej då. (okej dehär e ganska onödigt för att ingen ändå läser)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti